Om oss

Medlemskap

Sarepta Koppom är en kristen ideell hjälporganisation som samlar in mat från affärer i Eda kommun och delar ut gratis till våra medlemmar.

Det kostar 150 sek/månad för att bli medlem i föreningen och då kan man komma varje måndag och tisdag hämta mat i föreningens lokaler i gamla järnvägsstationen i Koppom. Varje gång kan man hämta en påse bröd, en påse grönsaker och en påse annat, men som alltid styrs tillgången av det som kommer till oss från våra generösa affärer. Varje dag som vi har öppet under ordinarie öppettider bjuder vi dessutom på kaffe och fika.

Medlemsavgift tas ut för att täcka gemensamma kostnader så som hyra, försäkringar, fordonsskatt, bränsle för att hämta maten hos affärerna samt diverse inköp till verksamheten. Vill man ha maten packad och sig tillkörd tar vi ut en extra månadsavgift på 50 sek/månad. Medlemsavgift betalas i slutet av månaden före, eller vid första besöket hos oss. Man betalar för kalendermånad. Ta gärna med egna påsar till den mat du ska hämta. I lokalen kostar de 2 kronor styck.

Vår historia: Sarepta Koppom startades hösten 2013 efter att grundarna sett, antalet personer i sin närhet öka, som fick den ekonomiska vardagen att bli allt tuffare.

Föreningen startades och drivs än idag helt utan privat vinst intresse, utan den lön vi får är att se glädjen och tacksamheten hos dem vi hjälper.

Med tiden har föreningen utvecklat sig till en såväl hjälporganisation som mötesplats samt miljöprojekt.

Allt vi får oss tillskänks tas till vara på och det som går källsorteras i slutändan för att tas tillvara på bästa miljösätt.

Vår vision:

 

Sarepta Koppom - En hjälpande hand.

Betalningsalternativ:

 

Konto Nummer:

8431-9 53.101.735-8

 

Bankgironummer:

383-6673

 

Swish:

123 426 4347